SmartEnergy- sisteme de energie inteligenta

In calatoria catre tehnologii mai inteligente, mai ecologice si pe o planeta durabila, exista o singura zona cheie care stabileste cadrul pentru orice altceva – si aceasta este energia inteligenta.

Energia Inteligenta este o modalitate de a asigura societatii utilitatile energetice, fezabile in obtinere si livrare, sustenabile in societate, sigure în utilizare si predictibile în abordare.

Image module

01.

Smart metering

Contorul inteligent este un dispozitiv digital care inregistreaza consumul de energie si permite transferul de informatie in timp real intre consumatori si distribuitorul de energie.

Image module

02.

Smart lightning

Presupune corpuri de iluminat de inalta eficienta si controale automate care fac ajustari in functie de conditii precum ocuparea sau disponibilitatea luminii de zi.

Image module

03.

Smart grid

Retea electrica care include o varietate de masuri de functionare si energie. Conditionarea electronica a puterii si controlul productiei si distributiei de energie electrica sunt aspecte importante ale retelei de energie inteligente.

Image module

Beneficii

Siguranta
Securitate prin conectare si automatizarea tehnologiei inteligente
Comunicarea cu furnizorul
Se poate comunica direct cu furnizorul de energie electrica, dar si cu tine, consumatorul, prin intermediul calculatorului sau dispozitivelor mobile.
Index cu consum real
Indexul va fi transmis automat de contor catre furnizorul de energie, iar factura va fi emisa pe consum real
Informatii detaliate
Informatiile despre consumul tau normal sau detaliat sunt afisate rapid si permanent si pot fi vizualizate pe calculator, tableta sau telefon
Becuri inteligente
Integrare senzori de lumina si becuri inteligente
Monitorizare
Presupune supravegherea de la distanta

Ce pot controla?

Oprirea luminii
Sisteme pentru economisirea energiei
Reglarea intensitatii luminii
Control asupra consumului de energiei

Contactati-ne!

*

*