Primul controller pe care oaspetii il vor intelege usor

Singurul controler pe care oaspetele îl înțelege. Ecranul tactil este un bun element central de control al camerei. Pe un ecran oferă controlul temperaturii, scenelor luminoase și umbrelor și opțiunea de a informa personalul de service hotelier cu “nu deranja “sau” cameră libera “.

Image module

01.

Smart Card

Card holder cu cititor RFID care detectează cardul corect și elimină cardurile false.Optional 3 butoane: Nu deranjati/Make Up Room/Master Off

Image module

02.

Termostat

Regulator de sticlă de temperatură pentru configurarea simplă a temperaturii în elegant alb și negru.Fan și modul de control.Oled afișare cu temperatura reală și de configurare.

Image module

03.

Panou de noptiera

Posibilitatea de a personaliza.Pentru crearea de panouri de noptiere la cerere.Impreună butoane pentru lumină, scenele TV, comutator master și prize, alte prize echipamente de brad sunt disponibile

Image module

Beneficii

Image
Check in/Check out
Datorită integrării într-un sistem hotelier, este posibil să creați o scenă ușoară în cameră când un oaspete se înregistrează
Image
All off/Economisirea energiei
Atunci când oaspetele pleacă, sistemul deconectează automat toate aparatele electrice și economisește atât costurile de încălzire, cât și de răcire.
Image
Nu deranjati
Oaspeții pot semna foarte ușor dacă doresc ca camera să fie curățată sau nu doresc să fie deranjată.
Image
Comfort
Combinația de iluminare automată bazată pe mișcarea și controlul central al camerei.
Image
Design
Prin designul lor fără sfârșit, unitatea de comandă cu afișaj sau un dispozitiv tactil de sticlă va completa orice interior.
Image
Versatilitate
Sistemul este potrivit pentru instalarea în locații de cazare mari și mici, deopotrivă.

Ce pot controla?

Image
Caldura
Temperatura necesară și viteza ventilatorului pot fi setate pe panoul tactil asociat, iar încălzirea și aerul condiționat pot fi controlate. In plus ,contactul magnetic fără fir asigură oprirea încălzirii sau răcirii atunci când se deschide o fereastră.
Image
Iluminat
Iluminarea poate fi controlată atât prin utilizarea întrerupătoarelor clasice la noptieră, cât și prin intermediul panoului tactil asociat GHST.
Image
Blinduri
Prin panoul asociat, este posibilă deplasarea jaluzelelor sau a obloanelor, dar și tragerea tuturor jaluzelelor dintr-o dată cu un singur buton.
Image
Comutare
Toate circuitele și luminile dintr-o cameră pot fi comutate. Circuitele selectate pot fi controlate de la distanță - de ex. de la recepție sau de la o aplicație smartphone.
Image
Nu deranjati/Camera libera
Aceste cerințe pot fi pur și simplu selectate pe panoul asociat, fără a fi nevoie să atârnați semnele de pe ușă în afara camerei.
Image
Ventilatia
Ventilația este controlată pe baza unui detector de mișcare. După oprirea luminilor din baie, ventilatorul se oprește. Nu deranjează și nici nu trezește pe alții.

Contactati-ne!

*

*