Biroul inteligent de maine, sanatos, economic si eficient.

Smart Future Office oferă multe soluții pentru proiecte noi de construcție sau modernizare.

Monitorizați calitatea aerului sau configurați iluminatul și umbrirea în timp real folosind scenele presetate și multe altele.

Image module

01.

Comutator de sticlă wireless

Montat pe perete cu patru canale wireless, în design de sticlă cu LED-uri. Cu cabina de comutare întotdeauna rapid și ușor personaliza intensitatea luminii în funcție de nevoile reale

Image module

02.

Localizarea persoanelor din cladire

Sistemul de management pentru intrarea în clădire și, de asemenea, la zonele individuale este un factor cheie care afectează siguranța persoanelor, a bunurilor și a informațiilor

Image module

03.

Detectoare de fum

Detectorul este conceput pentru a vă proteja proprietatea și oamenii de rezultatele incendiului. După detectare, acesta transmite imediat informațiile către telefonul dvs. smartphone.

Image module

Beneficii

Image
Sisteme de utilizatori
De exemplu, controlul accesului sistemelor la clădiri / clădiri pentru o siguranță maximă a persoanelor și a proprietății.
Image
Servicii Cloud
Datele centrale de la dispozitive individuale, operarea ușoară și modificările de setare pentru toate zonele și zonele individuale.
Image
Internetul lucrurilor
Conectați toate dispozitivele la Internet și, astfel, profitați de potențialul maxim al sistemului Smart Future Office.
Image
Dezvoltarea aplicației
De exemplu, puteți utiliza sistemul de rezervare, care este legat de calendare (e-mail) și de un sistem de identificare al companiei.
Image
Economie
Monitorizează și evaluează utilitățile: electricitate, gaz și căldură (conducta de aburi).
Image
Securitate
Folosit cu sisteme de securitate; camere video, senzori de mișcare, alte intrări și sisteme de rezervare și altele.

Ce pot controla?

Image
Caldura
Temperatura aerului este controlată pe baza unui set de scenarii, a prezenței oamenilor în spațiu și a interacțiunii cu sistemele de umbrire și ventilație. Datorită acestui sistem este posibil să se realizeze economii de energie și confort maxim.
Image
Ventilatia
O parte integrantă a creșterii eficienței în birou este un loc sănătos de lucru. Sistemul monitorizează: CO2, VOC, temperatura, umiditatea și numărul de persoane din zonă.
Image
Dashboard
Evaluarea și monitorizarea datelor. Este o evaluare centrală a datelor provenite de la diverse dispozitive și senzori. Sistemul permite personalizarea imaginilor și diverse date pentru angajații individuali
Image
Localizare
Localizarea sistemului persoanelor care se află într-o zonă cu carduri inteligente active. Sistemul este utilizat de alte sisteme, cum ar fi Future Office: sistem de control al iluminatului, aer condiționat, încălzire / răcire etc.
Image
Sistem de rezervare
Spațiu modern de birouri în care se utilizează un număr de spațiu de întâlnire partajat, pentru claritatea gradului de ocupare a spațiilor în care se utilizează sistemul de rezervare. Acest lucru este legat de calendare (e-mail) și de sistemul de identificare al companiei.
Image
Exit button
Controale simple și intuitive, de exemplu: panouri LCD, switch-uri wireless / portabile, aplicații pentru dispozitive mobile. De asemenea, controlul poate fi realizat utilizând scenarii predefinite și senzori localizați în zonă.

Contactati-ne!

*

*