Shopping intelligent

Cu shopping intelligent descopară cărucioarele intelligente care vin pentru a schimba modul în care facem cumpărături.

Ce presupune Shopping Intelligent?

Shopping Intelligent îți face treaba mai simplă și accesibilă pentru oricine. Căruciorul de cumpărături care utilizează computerul și tehnologia de identificare prin radiofrecvență (RFID) ajută cumpărătorul în diverse moduri, cum ar fi oferirea locației exacte a articolelor de pe o listă pre-introdusă, sugerarea de produse alternative și oferirea de informații despre articolele cu reducere de pe rafturile din apropiere , și un total cumulat al prețului conținutului său.

Cum funcționează

01

Începutul sesiunii

Sesiunile de cumpărături pot începe într-o varietate de moduri, în funcție de preferințele retailerului. Într-o configurație standard, clienții inițiază o tranzacție la o poartă de intrare folosind un cod QR personal dintr-o aplicație. Recunoașterea facială poate fi folosită și pentru identificare. Alte setări pot fi configurate fără o poartă de intrare sau chiar fără o aplicație.

02

Persoană detectată

La intrarea în magazin, camerele plasate strategic captează scena. Modele de învățare profundă care rulează pe servere locale pentru a detecta oamenii în aceste fluxuri video.

03

Urmărire anonimă

Când începe o sesiune de cumpărături, clienților li se atribuie un ID aleatoriu. Un server central îl folosește pentru a urmări fiecare cumpărător din magazin, pe măsură ce trece de la o cameră la alta.

04

Preluări și introduceri de produse

Folosind modele de deep learning instruite cu privire la produse și datele de poziționare din software-ul nostru Product Mapper, sistemul stabilește când clienții interacționează cu produsele și dacă să adauge sau să scadă acel articol din coșul lor.

05

Verifică

La părăsirea magazinului (sau a zonei desemnate Frictionless), clienții sunt taxați prin portofelul lor digital, primind o chitanță prin e-mail sau text. În alte configurații, un chioșc POS poate completa automat coșul clientului pentru finalizare, permițând utilizarea metodelor convenționale de plată, cum ar fi numerar, credit etc.

Cum să vă transformați magazinul într-un Shopping Intelligent

- Soluțiile noastre -

Tablete pentru sondaj de cumpărături

Cărucioarele de cumpărături de înaltă tehnologie sunt echipate cu tablete care îi vor determina pe cumpărători să răspundă la întrebări despre eficiența aspectului magazinului, gama de produse și problemele relevante pentru acestea, cum ar fi sustenabilitatea și produsele din surse locale. Cu ajutorul tabletei, clienții își pot tweeta public opiniile, dacă se simt atât de pasionați de o problemă. Instantaneu, magazinul alimentar are acces la feedback-ul consumatorilor, care poate fi folosit la îmbunătățirea diferitelor părți ale magazinului.

Cărucioare de cumpărături autonome

Coșul urmărește automat cumpărătorii, îi ajută să răsfoiască articole și le permite să plătească direct prin intermediul aparatului cu carduri de credit sau prin aplicația de plată mobilă.

Clientul trebuie să descarce aplicația mobilă și să verifice coșul la începutul magazinului prin scanarea unui cod QR pe ​​coș. Clientul își pune o brățară de urmărire care solicită căruciorului autonom să urmărească apoi clientul prin magazin în timp ce umple căruciorul. Articolele care intră în coș sunt apoi scanate automat.

La sfârșitul magazinului, clientul își arată fața unei camere care îi recunoaște fața și preia plata