Vehicule Electrice

Vehicule electrice și întreținerea lor.Îmbunătățiți siguranța, consistența și eficiența vehiculelor electrice folosind soluțiile noastre.

Vehicule electrice

De ce trebuie sa fim Smart in domeniul vehiculelor?

Vehiculele electrice sunt mai puțin poluante decât omologii lor ICE. Pe măsură ce tehnologia Vehiculelor Electrice devine mai populară, este probabil ca acestea să devină și mai eficientă și mai durabilă.

Mai puțină poluare: alegând să conduceți un vehicul electric, contribuiți la reducerea poluării nocive a aerului din emisiile de eșapament.

Energie regenerabilă:  chiar dacă încărcați un vehicul electric din rețeaua dominată de cărbune, amprenta de carbon a vehiculului este încă mai mică decât cea a unui vehicul cu motor cu combustie internă (ICE).

În plus, un furnizor de energie ecologică poate reduce amprenta de carbon a unui vehicul electric și mai mult.

Soluție de încărcare pentru vehicule electrice acasă

Oferim două soluții pentru încărcarea acasă: pistoale de încărcare și mini wallbox. Acestea pot fi integrate cu sistemul smart home pentru a monitoriza starea de încărcare în timp real. Plug and play, opriți automat când este plin, pentru a asigura siguranța vehiculului electric și a echipamentului de încărcare. Sistem de monitorizare automată, pentru a evita pericolul de defecțiune, odată găsit anormal, sistemul va alarma imediat, va asigura siguranța circuitului și va evita pericolul de defecțiune.

Soluție de încărcare pentru vehicule electrice de afaceri

În funcție de mediul diferit, oferim modele verticale, wallbox și alte modele. Sunt utilizate pe scară largă în parcări publice, centre comerciale mari, garaje comunitare etc., oferind proprietarilor de vehicule electrice servicii de încărcare sigure, rapide și convenabile. Stația noastră de încărcare EV are monitorizare în timp real, alarmă în timp util, evită pericolul de defecțiune și este potrivită pentru toate tipurile de vehicule electrice pentru a evita problemele de potrivire. Operare cu un singur card, gestionare ușoară.

Stație de încărcare Vehicule Electrice
– Soluțiile Noastre –

Stațiile de încărcare de acasă sunt o modalitate convenabilă de a vă alimenta bateria mașinii electrice cu necesarul zilnic de energie electrică.

Încărcător portabil EV

Încărcător portabil VE

Stație de încărcare acasă

Stație de încărcare acasă

Cablu de încărcare EV

Cablu de încărcare VE