Smart Buiding

Smart Building și avantajele pe care le poate aduce industriei dvs. Descoperiți cum puteți construi un Smart Building.

Smart building

Ce este un Smart Building?

Smart Building este cea care utilizează tehnologia pentru a permite utilizarea eficiența și economisirea resurselor. Ca urmare creând în același timp un mediu sigur și confortabil pentru ocupanți. Smart Building-urile pot utiliza o gamă largă de tehnologii existente. De asemenea sunt proiectate și modernizate într-un mod care să permită integrarea dezvoltărilor tehnologice viitoare. Senzorii Internet of Things (IoT), sistemele de management al clădirilor, inteligența artificială (AI) și realitatea augmentată sunt printre unele dintre mecanismele și robotica care pot fi utilizate într-un Smart Building pentru a controla și optimiza performanța acesteia.

Beneficiile analizei Smart Building

Smart Building generează un volum mare de date valoroase despre clădiri, despre modul în care sunt utilizate. Analizarea acestor date vă poate oferi o perspectivă cu privire la modelele și tendințele de utilizare, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la modul de optimizare a clădirii, aducând următoarele avantaje:

Ce ar trebui implementat pentru a crea Smart Bulding?

Crearea unui smart building este foarte simplă dacă știi ce tehnologii trebuie implementate pentru a o realiza. Aceste tehnologii fac parte din ceea ce sectorul numește un sistem smart și ar trebui implementate pentru a profita de avantajele furnizării unui Smart Building:

Senzori Smart IoT

Smart Building-urile au nevoie de dispozitive capabile să se relaționeze între ele datorită tehnologiei IoT și să capteze datele clădirii pentru a optimiza automat comportamentul tuturor resurselor unei clădiri .
Acești senzori sunt cheie în sectorul smart building și în celelalte sectoare care utilizează tehnologii IoT. Prin urmare, în următorii câțiva ani, cererea sa nu va înceta să crească.

Platforma de integrare a sistemului

Aceste tipuri de clădiri necesită, de asemenea, platforme pentru a gestiona diferite activități ale clădirii, a le monitoriza comportamentul, a lua cea mai bună decizie și pentru a le îmbunătăți performanța. Platforma de tranzacționare integrată vă permite să combinați date din orice sursă, cum ar fi senzori, baze de date sau sisteme de informații externe și să le procesați atât în ​​timp real, cât și date istorice. Cu tablourile de bord, puteți monitoriza indicatorii cheie de performanță al orașului dintr-o singură lovitură. În acest fel, vă puteți asigura că cetățenii se bucură de cea mai bună calitate a vieții. 

Cum să creați Smart Building

Sisteme de control al temperaturii, iluminare și irigare.
YDG313_201972210183518926
Sistem HVAC
Sisteme de securitate smart pentru a crește nivelul de siguranță și liniște sufletească pentru toată lumea.

La revedere ziduri haotice. 

Un panou super smart este, de asemenea, un hub smart, care integrează funcțiile diferitelor dispozitive: gateway-uri smart, întrerupătoare smart, panouri de aer condiționat, panouri muzicale de fundal, difuzoare vocale AI etc., care pot înlocui mai multe produse smart unice. 

panou super smart
 

Prima alegere pentru Ai fără iluminare principală, super smart.

Iluminare pentru întreaga casă. Comutați automat sute de scene luminoase.Reglarea luminii de înaltă precizie la zece mii de niveluri I zeci de opțiuni de iluminare profesională SKU

Chei smart , încuietori și ascensoare.

Producatorii specializati in astfel de incuietori digitale au dezvoltat insa produse care elimina necesitatea unei chei fizice si un management facil al utilizatorilor multipli prin intermediul unei aplicatii mobile combinate, generarea de PIN-uri temporare, folosind internet Wifi sau Bluetooth, furnizand notificari in timp real, control de la distanta, integrarea incuietorii cu sistemul CCTV sau alarma. Sunt eliminate grijile privind pierderea unei chei fizice sau ascunderea ei sub ghiveci. Cheile digitale nu pot fi copiate sau furate, pot fi revocate instant daca ajung in posesia gresita.

Chei smart , încuietori și ascensoare.
Internet Smart

Internet Smart

Rețeaua smart este o concepție promițătoare care sprijină metode de pionierat pentru a rezolva problemele de eminență și coerență energetică atât pentru sectoarele de servicii, cât și pentru consumatori. Scopul proeminent al rețelei smart este de a conserva un anumit nivel de valori ale stilului de viață al rezidenților, susținând în același timp spectrul complet de activități rentabile. Convențiile și protocoalele care acceptă tehnologia IoT sunt utilizate pentru o performanță mai bună a mecanismului de distribuție a energiei în rețea smart. 

Perdele smart

Perdelele smart sunt pașii mici pentru a începe călătoria dvs. smart. Perdelele smart vă permit să controlați nivelurile de lumină naturală și temperatura camerei, astfel încât să aveți control total asupra creării de stări diferite în diferite părți ale camerei.

Perdele smart accesoriu
Purificarea Smart a apei

Purificarea Smart a apei

Tratarea apei folosind tehnologia UV este în creștere în întreaga lume. Pe baza acestui proces pur fizic, utilizarea substanțelor chimice este complet eliminată sau redusă la minimum. În funcție de aplicație, pentru tratarea apei se folosesc lămpi UVC de joasă presiune sau lămpi UV de presiune medie.