Smart Energy

Smart Energy este un furnizor independent de energie care oferă clienților energie electrică fiabilă din resurse 100% regenerabile.

Viitorul energiei electrice este luminos cu Smart Energy.

Smart Energy

Ce este Smart Energy?

Conceptul de Smart Energy este procesul de utilizare a dispozitivelor pentru eficiență energetică. Se concentrează pe surse de energie regenerabilă puternică, durabilă, care promovează o mai mare eco-compatibilitate, reducând în același timp costurile. 

În era modernă de astăzi, smart energy se dovedește din ce în ce mai importantă. Companiile cu gândire de viitor fac din sistemele de smart energy o prioritate de vârf. Această investiție sporită în sistemele de smart energie aduce multe beneficii consumatorilor, mediului și furnizorilor de energie în general. 

De ce trebuie sa fim Smart in domeniul energiei?

Unele dintre cele mai apreciate beneficii ale tehnologiei smart energetice actualizate sunt: 

  • Sursă de alimentare mai diversă
  • Reducere a poluării aerului și a emisiilor care provoacă încălzirea globală
  • Independență în creștere față de sursele tradiționale de energie care dăunează mediului

Pe scurt, trecerea către smart energy este una care va creea un viitor mai luminos, mai ecologic. Întrucât încălzirea globală și alte probleme climatice reprezintă în prezent o preocupare politică majoră pentru guvernele din întreaga lume, trecerea la smart energy devine mai importantă ca niciodată. 

Tipuri de Smart Energy

SOLAR

Lumina radiantă și căldura soarelui sunt valorificate folosind o gamă de tehnologii care captează energia solară și o aduc acasă.

VÂNT

Energia eoliană este o sursă curată de energie regenerabilă care nu produce poluare a aerului sau a apei.

HIDRO

Hydro Energy este cea mai disponibilă, fiabilă și durabilă sursă de energie a națiunii.

GEOTERMAL

Adânc în interiorul Pământului se află apă fierbinte și abur. Această energie geotermală poate fi folosită pentru a încălzi casele și a genera energie electrică în mod curat și eficient.

Energie solara

Una dintre cele mai promițătoare opțiuni de energie regenerabilă, energia solară și-a făcut deja simțit impactul. O formă deosebit de recunoscută de energie regenerabilă, solarul este una dintre cele mai discutate. 

Deci, ce a făcut energia solară atât de populară? Pe scurt, o combinație de factori. 

Pentru început, este relativ ușor de recoltat. Natura omniprezentă și liberă a luminii solare a făcut din aceasta o opțiune extrem de atractivă. Deoarece este o resursă nelimitată care este, de asemenea, în aprovizionare constantă, mare, energia solară se dovedește a fi una dintre cele mai discutate forme de energie regenerabilă. 

Este un impuls care se simte pe tot globul, pe măsură ce țările din întreaga lume se alătură efortului global de a trece la dependența energetică, departe de sursele tradiționale. 

Gaz natural

Gazul natural se dovedește a fi o altă formă de energie regenerabilă populară. Spre deosebire de combustibilii fosili tradiționali, gazele naturale ard emisii mai curate care au un efect neglijabil asupra mediului. 

În acest fel, gazele naturale oferă o alternativă de mediu mai sigură în comparație cu combustibilii fosili utilizați pe scară largă. 

Acestea fiind spuse, arderea gazelor naturale prezintă una dintre problemele cu care se confruntă acum smart energy. Pentru a obține efectele ecologice ale gazului natural, acesta trebuie ars într-o instalație adecvată. Acest lucru evidențiază nevoia de investiții mai mari pentru ca smart energy să fie regenerabilă, pe deplin implementată și realizată. 

CINCI SFATURI PENTRU A FACE DIN CASA DVS. O CASĂ SMART CARE ECONOMISEȘTE ENERGIE

Smart Energy House” este concepută pentru a optimiza utilizarea energiei la domiciliu.Aceasta include electricitate și căldură, prin gestionarea totală a sistemului, cu „Trei surse de energie electrică combinate”.

În timp ce performanța de economisire a energiei a dispozitivelor consumatoare de energie etc se îmbunătățește an de an.Există limite în îmbunătățirea performanței dispozitivelor individuale. „Smart Energy House” este concepută pentru a obține o conservare semnificativă a energiei.

Aceasta se realizeaza prin conectarea dispozitivelor printr-o rețea de informații și prin utilizarea informațiilor despre cerere-furnizare de energie.Pentru mai multe produse smart pentru casa ta,viziteaza Smart Building.

Preveniți vampirii energetici cu prize smart

Vampirii energetici pot pândi în casa ta chiar și atunci când nu ești conștient de asta. Când dispozitivele electronice sunt conectate la perete, chiar și atunci când sunt oprite, ele încă folosesc tone de energie.

Statisticile spun că consumul de energie dintr-o casă medie variază între 5% și 10% din consumul de energie al gospodăriei.

O bandă de alimentare smart poate gestiona acești vampiri lucrând din greu pentru a reduce consumul de energie. Ei fac acest lucru prin oprirea produselor de alimentare care intră în modul de așteptare, economisind energie și numerar serios.

Păstrează-ți casa la o temperatură confortabilă cu un termostat smart

Când vine căldura verii, este tentant să-ți pornesti aerul condiționat în încercarea de a rămâne răcoros. Această metodă vă va crește serios factura de energie – dar, din fericire, există o soluție.

Termostatele smart sunt dispozitive conectate la Wi-Fi care reglează automat setările de temperatură de încălzire și răcire din casa ta.

Caracteristicile tipice includ programarea temperaturilor pe care le preferați. Dezvoltarea programului oferă date de utilizare a energiei pe care o puteți gestiona cu ușurință și permite controlul temperaturii casei.

Una peste alta, termostatele smart economisesc cea mai mare energie, reducând la minimum variațiile de temperatură. Acest lucru se realizeaza prin pornirea sau oprirea mai aproape de temperatura dorită decât un termostat manual.

Blocați soarele cu jaluzele smart

Vara, când zilele sunt lungi, soarele strălucește în casa dvs. pentru cea mai mare parte a zilei. Jaluzelele smart pot profita la maximum de lumina naturală a zilei, ținând în același timp departe de razele cele mai fierbinți.

Jaluzele smart motorizate pot ajuta la reglarea căldurii pe care o experimentează de obicei o cameră prin deschiderea și închiderea la ore regulate preprogramate.

Jaluzelele vor ști când să se închidă în cele mai calde părți ale zilei pentru a reduce nevoia de aer condiționat. De asemenea, sunt programate să se deschidă în timpul unei zile luminoase de iarnă pentru a lăsa soarele să încălzească camera.

Controlează-ți luminile cu iluminare smart

Amintiți-vă să stingeți luminile atunci când părăsiți o cameră vă poate scăpa cu ușurință atunci când vă grăbiți. Din fericire, cu opțiuni smart, aceasta nu va mai fi o problemă.

Un bec smart este un bec LED care permite accesul la internet care permite personalizarea, programarea și controlul de la distanță a luminii. De exemplu, când sunteți în vacanță în această vară, vă puteți programa luminile astfel încât să veniți în continuare acasă într-o casă luminată fără a pierde energie în timp ce sunteți plecat.

Deși oamenii pot fi opriți de costul inițial al becurilor în comparație cu becurile tradiționale, acestea au o speranță de viață mai lungă și s-a dovedit că vă economisesc bani în timp. Sunt, de asemenea, foarte versatile și au multe opțiuni de personalizare interesante cu care te poți juca, cum ar fi să le pornești automat cu alarma de dimineață.

Mașinile de spălat vase smart aduc caracteristici îmbunătățite mașinii dvs. de spălat vase standard, inclusiv conectivitate Wi-Fi și opțiuni de flexibilitate, cum ar fi comenzile vocale. De asemenea, aveți opțiunea de a începe ciclurile de spălare de pe smartphone și de a monitoriza performanța. Alertele vor fi trimise pe telefon când o spălare este terminată sau dacă există o defecțiune.

Microundele smart pot face mai mult decât să vă reîncălziți resturile. La fel ca în cazul mașinilor de spălat vase, puteți controla cuptorul cu microunde de pe smartphone și puteți primi alerte când mâncarea este gata. Pentru a economisi timp, puteți scana codul de bare de pe alimentele ambalate pentru a descărca instrucțiunile de gătit adecvate pentru produsul respectiv.