Trafic Management

Trafic Management și soluțiile noastre pentru optimizarea și reducerea cheltuielilor administrative din organizația dumneavoastra.

trafic management

Ce este Trafic Management?

Trafic Management este o ramură cheie în logistică . Se referă la planificarea, controlul și achiziționarea de servicii de transport necesare pentru deplasarea vehiculelor și transportul de marfă .De exemplu: avioane , vehicule rutiere , material rulant și ambarcațiuni.

Scopul său este de a asigura circulația sigură, ordonată și eficientă a persoanelor și a mărfurilor și de a proteja și, acolo unde este posibil, de a îmbunătăți calitatea mediului local pe și adiacent facilităților de trafic.

De ce este necesar pentru Trafic Management?

Managementul traficului este necesar, deoarece oferă un mediu sigur pentru cei care lucrează pe drumuri. Prin implementarea unui sistem sigur de management al traficului acolo unde este necesar, putem reduce riscul de accidente pe drum.

De ce este necesar Trafic Management-ul?

Managementul traficului este necesar, deoarece oferă un mediu sigur pentru cei care lucrează pe drumuri. Prin implementarea unui sistem sigur de management al traficului acolo unde este necesar, putem reduce riscul de accidente pe drum.

Cum puteți îmbunătăți Trafic Managementul

Viitorul este mai sigur cu lidar.

Detecția activă care funcționează zi și noapte face sistemele mai conștiente de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Fie că este un pieton care traversează strada noaptea, un șofer care se îndreaptă spre o rampă de autostradă sau un infractor care pândește la intrarea în clădire, lidar prinde incidente și intruziuni înainte ca acestea să se întâmple.

Lidarul digital captează reprezentări precise ale scenariilor din lumea reală care pot fi folosite atât pentru a înțelege prezentul, cât și pentru a planifica viitorul.De exemplu: detectarea și identificarea obiectelor, modelelor de mișcare și chiar a incidentelor specifice.

Conștientizarea spațială 3D a lui lidar combină imaginile de înaltă rezoluție ale camerelor cu fiabilitatea radarului pentru orice vreme. Aceasta este următoarea generație de tehnologie de detectare pentru transformarea infrastructurii.

Lidar transformă infrastructura orașului.De exemplu: reducerea deceselor pietonilor, ajutarea navetelor autonome să transporte în siguranță locuitorii și asigurarea automată a aplicării vitezei.

trafic management detalis

PREZENTAREA SOLUȚIEI NOASTRE

Eliminare pentru sistemele de trafic management

Eliminare pentru sistemele de transport smart: Permiterea mobilității sigure și eficiente

Soluția noastră combină senzorii lidar de înaltă rezoluție cu un software special.Acesta clasifică detectarea vehiculelor, pietonilor, bicicliștilor, precum și incidente specifice de trafic, cum ar fi un vehicul pe sens greșit.

Combinarea senzorilor noștri digitali de înaltă rezoluție cu un strat software procesează toate datele în timp real. Prin urmare,soluția noastră poate detecta și identifica vehicule, pietoni și biciclete.Alte scenarii specifice: detectarea barei de oprire, un șofer în sens greșit și un pieton pe bordură.

senzorii lidar digitali
Sistemul Weigh In Motion (WIM) KiTraffic Statistics

Sistemul Weigh In Motion (WIM) KiTraffic Statistics

Sistemul Weigh In Motion (WIM) KiTraffic Statistics permite colectarea datelor de trafic în timp real. S-WIM constă dintr-un înregistrator de date WIM, senzori Lineas Compact WIM și componente ale sistemului precablate. Senzorii Lineas Compact WIM pot fi integrați rapid și ușor în orice tip de pavaj. Avantaj: colectare eficientă a datelor de trafic – independent de condițiile de trafic și vreme.

Senzor de cântărire în mișcare (WIM) Lineas Compact

S-WIM Lineas Compact este partea centrală a sistemului WIM KiTraffic Statistics Type 9841A.

Senzor de cântărire în mișcare (WIM) Lineas Compact
Senzor de cântărire în mișcare (WIM) Lineas
Senzor de cântărire în mișcare (WIM) Lineas

Acest senzor măsoară foarte precis sarcinile pe roți și osii și determină greutatea brută a vehiculului în condiții de trafic rulant.De asemenea sunt instalați cu cel mai mic efort pe drumurile din beton și asfalt din întreaga lume.

Loggerul de date în combinație cu senzorii permite monitorizarea traficului și colectarea datelor exacte ale vehiculului în timp real. Sistemele WIM cu WIM Data Logger măsoară greutatea brută a vehiculului, sarcina pe osie și sarcina pe roți.Alte dotări: preselectarea vehiculelor supraîncărcate, aplicarea directă a greutății, taxa de taxare în funcție de greutate sau colectarea datelor traficului. În plus, detectează chiar și anvelopele deflate și, prin urmare, ajută la creșterea siguranței pe șosea.

Înregistrare de date Weigh In Motion (WIM).
Compus pentru chituire

Compusul de chituire este o compoziție de rășini epoxidice cu 3 componente, special dezvoltată pentru instalarea senzorilor.

Ouster Lidar îmbunătățește sistemele de detectare existente, oferind detectarea precisă a obiectelor, informații spațiale precise și fiabilitatea performanței 24/7. Combinarea senzorilor cu un strat de software oferă detectarea, identificarea și urmărirea în timp real a oamenilor, vehiculelor și animalelor.Soluția noastră oferă o detectare îmbunătățită, care este esențială pentru securitatea perimetrului și detectarea intrusilor în orice mediu.

Reduceți alarmele false, optimizați costurile și îmbunătățiți eficiența operațională a sistemelor dumneavoastră de securitate.

Ouster Lidar