Stații încărcare VE

Stații incărcare vehicule electrice special amenajate. Lansați, scalați și optimizați afacerea dvs. de încărcare pentru vehicule electrice cu ofertele noastre de încărcare pentru vehicule electrice.

statii incarcare VE

Soluție de încărcare pentru vehicule electrice de afaceri

Sunt utilizate pe scară largă în parcări publice, centre comerciale, garaje comunitare etc..Mai presus de toate, oferă proprietarilor de vehicule electrice servicii de încărcare sigură, rapidă și convenabilă. Stația noastră de încărcare EV are monitorizare în timp real, alarmă în timp util și evită pericolul de defecțiune.În plus, este potrivită pentru toate tipurile de vehicule electrice pentru a evita problemele de potrivire. Operare cu un singur card, gestionare ușoară.

La locul de muncă
Parc
Supermarket
Stație de încărcare
Flote
Spital
Hotel

Soluții oferite de noi pentru stații încărcare vehicule electrice

Statii incarcare Moon Power Kreisel cu stocare

Stații incarcare Moon Power Kreisel cu stocare

Stații încărcare Wallbox EV de 7 kw

Statii incarcare auto dubla SuperFast

Stații incarcare auto dubla SuperFast

Echipament de încărcare

Echipament de încărcare

Echipamentele de încărcare pentru PEV-uri sunt clasificate după rata la care sunt încărcate bateriile. Timpii de încărcare variază în funcție de cât de epuizată este bateria, de câtă energie reține, de tipul bateriei și de tipul de echipament de încărcare. De exemplu: nivelul de încărcare și puterea de ieșire.Timpul de încărcare poate varia de la 20 de minute la 20 de ore, în funcție de acești factori. Încărcarea numărului tot mai mare de PEV-uri utilizate necesită o rețea robustă de stații atât pentru consumatori, cât și pentru flote.

Nivelul 1 de încărcare

Nivelul 1 de încărcare 2 până la 5 km de autonomie pe 1 oră de încărcare

Echipamentul cu curent alternativ de nivel 1 asigură încărcarea printr-o fișă de curent alternativ de 120 volți. Majoritatea PEV-urile vor veni cu un cablu de nivel 1, deci nu este necesar niciun echipament suplimentar de încărcare. La un capăt al cablului se află un conector NEMA standard, iar la celălalt este un conector standard SAE J1772.

Nivelul 2 de încărcare

Nivelul 2 de încărcare 10 până la 20 km de autonomie pe 1 oră de încărcare

Echipamentul AC Nivel 2 oferă încărcare prin serviciu electric de 240 V sau 208 V. Majoritatea caselor au serviciu de 240 V disponibil și, deoarece echipamentele de nivel 2 pot încărca o baterie tipică PEV peste noapte, proprietarii de PEV o instalează de obicei pentru încărcarea acasă . Echipamentul de nivel 2 este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit pentru încărcarea publică și la locul de muncă . 

Încărcare rapidă DC

Încărcare rapidă DC 60 până la 80 de km de autonomie la 20 de minute de încărcare

Echipamentul de încărcare rapidă cu curent continuu permite încărcarea rapidă de-a lungul coridoarelor cu trafic intens la stațiile instalate. Există trei tipuri de sisteme de încărcare rapidă DC, în funcție de tipul portului de încărcare al vehiculului.