Smart Garbage

Smart Garbage – Noi vă oferim soluții inteligente de gestionare a deșeurilor la nivel de întreprindere pentru orașe și companii pentru a gestiona eficient ciclul de viață al deșeurilor și pentru a îmbunătăți mediul și bunăstarea oamenilor.

Smart garbage

Care este managementul Smart Garbage?

Gestionarea smart garbage se caracterizează prin utilizarea tehnologiei pentru a fi mai eficientă atunci când vine vorba de gestionarea deșeurilor. Acest lucru face posibilă planificarea unor rute mai eficiente pentru gunoierii care golesc coșurile, dar și reduce șansele ca orice coș să fie plin timp de peste o săptămână!

De ce trebuie sa fim Smart?

Pe măsură ce populația umană continuă să crească, la fel crește și crearea lor colectivă de cantități din ce în ce mai mari de gunoi. Orașele, țările și municipalitățile încearcă toate să țină pasul cu asta, dar le este greu. Acesta este unul dintre motivele pentru care există așa-numita „supă de plastic” care plutește în oceane și de ce microplasticul ucide mii de animale în fiecare an. Deci, ce se poate face? Smart garbage este o parte importantă a soluției și în acest articol vă vom spune mai multe despre asta.

Economisiti costuri si fii durabil

colectarea deșeurilor
Până la 90% la colectarea deșeurilor

Reduceți costurile totale de colectare a deșeurilor! Sistemul de senzori smart va anunța despre nivelul actual de plin al containerelor de gunoi, ceea ce permite reducerea frecvenței de colectare, economisiți timp și combustibil pentru lucrători!

service și curățenie
Până la 80% la service și curățenie

Optimizați sarcinile de colectare a deșeurilor și primiți date în timp real din hardware. Această abordare smart îmbunătățește condițiile sanitare și economisește timp de service și curățare.

materiale reciclabile
Economisiți până la 80% materiale reciclabile

Ajutați-ne să economisim materiale reciclabile valoroase în zonele cu trafic intens și în spațiile publice! Resursele curate și de calitate nu trebuie aruncate cu rău naturii. Fii sustenabil!

Cum să vă curățați orașul folosind Smart Garbage

Compactorul de gunoi alimentat cu energie solară

Acesta este un compactor de gunoi alimentat cu energie solară, care poate ține de până la 5 ori mai multe deșeuri în comparație cu coșurile necompactante, reducând frecvența de colectare cu până la 80%. Este compatibil cu coșurile standard de 120L și 240L pentru o îndepărtare ușoară și sigură a gunoiului și, de asemenea, comunică informațiile pe care le colectează în timp real prin transmisie wireless căt. Poate fi echipat cu diverse funcții opționale, cum ar fi împachetare grafică și un router WiFi.

Senzor Smart

Senzor Smart Garbage

Senzor de umplere autonom, care este utilizat pentru a măsura nivelul de umplere al RSU, al materialelor în vrac și al lichidelor. 

Senzorul poate fi utilizat:

  •  În rezervoarele utilitare deșeuri (MSW) de la 0,08 la 0,7 m3,

  • Containere pentru RSU cu un volum de 1,1 – 1,3 mc,

  • Containere speciale cu un volum de 2,5 – 5 mc.

  • În containere pentru deșeuri voluminoase de la 8 la 15 m3 și mai mult.

Separarea Smart Garbage pentru Smart City

Este o stație auto-sustenabilă de separare a gunoiului urban cu panouri solare, care constă din două și până la zece containere de gunoi aliate pentru separarea manuală a materialelor reciclabile valoroase precum: hârtie și carton, plastic reciclabil  , metal, sticlă etc. Elementul central al stației este containerul pentru deșeurile de la  depozitul de deșeuri,  cu caracteristică de compactare, în timp ce containerele satelit sunt necompactante, dar toate sunt echipate cu propriul sistem de senzori avansat de nivel de plinătate. Folosind software-ul Smart City Management, devine simplu să recunoașteți cantitatea de deșeuri colectate de fiecare tip. 
Managementul orasului smart

Managementul orasului smart

Smart Waste Management este o platformă software care face parte din gama globală de soluții SmartCity. Este un serviciu dedicat care vă permite să monitorizați de la distanță toți parametrii echipamentelor instalate în timp real, să efectuați analize de colectare a deșeurilor, să gestionați munca personalului și rutele specializate de colectare a transportului.

Sistem Smart de gestionare a deșeurilor

Sistem Smart de gestionare a deșeurilor